Aaltjan Evink
+31 36 522 7879

Nieuws

Inspirerend Taekwondo-Event met Veilig met IP consultant!

Ontmoet Aaltjan Evink: Onze Passievolle Consultant en Taekwondo-Instructeur

Bij Veilig met IP hebben we niet alleen getalenteerde professionals die uitblinken op kantoor, maar ook in hun passies. Een van die professionals is onze zeer gewaardeerde collega, Aaltjan Evink. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat Aaltjan naast zijn professionele expertise op het gebied van VoIP telefonie, infrastructuur en security, ook een enthousiaste beoefenaar en instructeur van Taekwondo is!

Onlangs stond Aaltjan op een speciaal event georganiseerd door Taekwon-do/Hapkido vereniging Meng-Ho in Dronten, waar hij zijn kennis en vaardigheden als assistent instructeur heeft gedeeld met enthousiaste jonge sporters. We zijn verheugd om te horen over het succesvolle seizoen dat werd afgesloten met een bijzondere avond vol plezier, discipline en teambuilding.

Met zijn passie, kennis en inmiddels felbegeerde zwarte band heeft Aaltjan samen met een team van mede-instructeurs het evenement geleid. De avond begon met een hartelijk welkomstwoord van Master Peter, waarna de jeugdleden samenkwamen om stoot- en traptechnieken te oefenen, waarbij ze de fundamenten van hun martial art-discipline versterkten.

De avond bracht een sfeer van samenwerking met activiteiten zoals touwtrekken en tag-rugby, waarbij Aaltjan en de mede-instructeurs een levendige en gezellige ambiance creëerden. Hoogtepunten waren onder andere de uitreiking van diploma’s aan leden die het reguliere examen hadden gemist en een verfrissende duik in het Wolderwijd, gedeeld door instructeurs en jonge sporters. De avond werd smakelijk afgesloten met heerlijke vers gebakken friet, kroketten en vers fruit, waarbij blijvende herinneringen werden gemaakt.

Bij WH2A zijn we trots op Aaltjan Evink, onze collega die naast zijn werk als consultant een enthousiaste Taekwondo-beoefenaar en assistent instructeur is. Zijn inzet en toewijding inspireren ons allemaal. We waarderen hoe hij zijn passie voor Taekwondo deelt en bijdraagt aan de gemeenschap. Aaltjan, we kijken uit naar jouw voortdurende successen, zowel op het werk als in jouw Taekwondo-journey!

Terry Verhoef

Sales en Marketing

Nieuws

Andere lezen ook

Naast de meiden van de MO17-1 en MO17-2, zijn de meiden van MO13-1 nu ook voorzien van prachtige trainingskleding van WH2A
Met trots kondigen wij de lancering aan van de nieuwe WH2A website! Ontdek nu nog gemakkelijker hoe wij u van dienst kunnen zijn.
Met trots stellen wij u Nigel Rave voor, die sinds 1 juli onze het team van WH2A versterkt als consultant.

Contact

Afspraak maken

Ook op zoek naar een passende beveiligingsoplossing voor uw bedrijf? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Paritius

Planning