Aaltjan Evink
+31 36 522 7879

Camera's

Camerabewaking en systemen voor uw bedrijf

Camerabewaking is essentieel voor extra toezicht, meer veiligheid en diefstalpreventie.

Extra toezicht met een camerabewakingssysteem

Het is onmogelijk om op alle plekken tegelijk te zijn binnen uw bedrijf. Zo kunt u de parkeerplaats, het magazijn en uw kantoor niet altijd in de gaten houden. Behalve als u bewakers in dienst heeft, wat een grote investering is. Dit is niet voor iedereen haalbaar en daarom is een camerasysteem een slimme oplossing.

Met een camerasysteem heeft u toezicht op deze plekken en heeft u haarscherpe beelden die dienen als bewijslast.

Functionaliteiten

Het juiste camerasysteem voor uw bedrijf is maatwerk. We bieden zowel volledige beveiligingscamera sets als losse camera’s, zodat het geheel aansluit op de grootte van uw bedrijf. Hierdoor betaalt u niet onnodig voor producten of diensten die u (nog) niet nodig heeft. Om u een beeld te geven van de functionaliteiten, lichten we er hieronder een paar voor u uit. 

Panoramische camera

Met een panoramische camera krijgt u veel zicht met een dekking van 180 of zelfs 360 graden in één enkel beeld zonder dode hoeken. Zo’n breed zicht is mogelijk met slechts één camera, waardoor dit een zeer kostenefficiënte oplossing kan zijn.

Thermische camera

Met een thermische camera krijgt u in situaties waarin er geen omgevingslicht is, of wanneer duisternis voordeliger is, tóch hoogwaardige beelden. Zo krijgt u dezelfde kwaliteit videobeelden in het pikdonker als in fel zonlicht. 

Kentekenherkenning camera

Met een kenteken scanner kunt u kentekenplaten detecteren en lezen. Hierdoor kunt u onder andere een oplossing voor toegangscontrole van voertuigen creëren. Zo kunt u voertuigen wel of geen toegang geven tot uw terrein.

Personenteller camera

Met een people counter camera kunt u het aantal personen in uw winkel of pand tellen en daardoor waardevolle inzichten krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld bijhouden wanneer mensen uw winkel binnenkomen en verlaten, waardoor u op de hoogte bent van de bezoekerspieken. Op basis van deze informatie kunt u weloverwogen beslissingen nemen om uw bedrijfsvoering te verbeteren.

Veel meer dan alleen camera's

Met de AXIS camerasystemen is veel mogelijk. Zo kunt u ook waarschuwingen en acties activeren buiten kantooruren of op plekken waar het minder druk is wanneer een deur niet goed sluit of een bezoeker nadert. Zo hoeven operators niet continu naar schermen te staren en hoeven ze alleen proactief  in te grijpen wanneer dit nodig is.

Combineren met toegangscontrole

Camerabewaking en systemen worden vaak gecombineerd met toegangscontrole voor optimale veiligheid. Wij werken dan ook met software waarbij beide systemen samengebracht worden in één gebruiksvriendelijke interface. Dit zorgt voor het probleemloos beheren van uw beveiligingssysteem.

Complete installaties en 24/7 bereikbaar

Veilig met IP zorgt voor een compleet geïnstalleerde installatie met diverse software oplossingen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kenteken scanner én een personenteller. Alles is mogelijk. 

Na de installatie laten we u niet in de steek. We zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen, zodat u bij eventuele problemen niet hoeft te wachten.

Veilig met IP groeit met u mee

Bent u van plan te groeien met uw bedrijf? Dan groeien de veiligheidsoplossingen van Veilig met IP met u mee. Zo kunt u op ieder moment kiezen om te upgraden en betaalt u alleen voor de beveiliging die u nodig heeft.

Bedrijven die ook voor veiligheid kiezen

Deze bedrijven kiezen ook voor een camerasysteem van Veilig met IP.

Contact

Afspraak maken

Meer weten over camerasystemen? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Parisius

Planning