Aaltjan Evink
+31 36 522 7879

Toegangscontrole

Toegangscontrole systeem

Met een toegangscontrole systeem bepaalt u eenvoudig wie toegang heeft tot uw pand. Hiermee beschermt u mensen én middelen. Ontdek de mogelijkheden!

Verhoogde veiligheid met toegangscontrole

Met toegangscontrole bepaalt u op een veilige en flexibele manier op welke momenten en wie er toegang heeft tot uw pand of terrein.

Dit kan onder andere met smartphone, druppels, kentekenherkenning, pincodes en smartcards.

Zo voorkomt u dat er onbevoegden in uw pand komen die mogelijk verkeerde bedoelingen hebben.

Functionaliteiten

Toegangscontrole biedt allerlei functionaliteiten. Veilig met IP is maatwerk en daarom kijken we altijd welke functionaliteiten het beste bij uw situatie passen. Toch lichten we er hieronder een paar voor u uit.

Toegangscontrole met RFID technologie

Toegangscontrole met een tag, druppel, smartcard of sleutelhanger werkt in combinatie met een RFID slot. Deze zijn praktisch in gebruik en eenvoudig mee te nemen.

Toegangscontrole met een pincode

Toegang door middel van een pincode is zeer eenvoudig. U kunt zelf kiezen wat de pincode wordt of het systeem een automatische pincode laten genereren. Ook ideaal voor eenmalig gebruik.

Toegangscontrole met kentekenherkenning

Bij toegangscontrole met kentekenherkenning gaat de poort alleen open voor geautoriseerde voertuigen.

Toegangscontrole met een smartphone

Toegangscontrole met smartphone is een slimme en kosteneffectieve applicatie met QR code. Middels het scannen van een QR code gaat de deur open.

Eenvoudig online beheren en besturen

Met een compleet en betrouwbaar toegangscontrole systeem van Veilig met IP kunt u de toegankelijkheid van uw pand of terrein eenvoudig vanaf één centraal punt beheren en besturen.

Combineren met camerabewaking

Toegangscontrole wordt vaak gecombineerd met camerabewaking voor optimale veiligheid. Deze combinatie bieden wij dan ook.

Ondersteuning van uw operators

Met een toegangscontrole systeem kunt u niet alleen identificeren en controleren wie uw pand of terrein betreedt, maar het bevat ook functies om de operator te ondersteunen, zoals het bewaken en controleren van de toegang tot de deur, of het zoeken en filteren van toegangscontrolelogboeken die zijn gekoppeld aan video-opnamen.

Veilig met IP groeit met u mee

Bent u van plan te groeien met uw bedrijf? Dan groeien de veiligheidsoplossingen van Veilig met IP met u mee. Zo kunt u op ieder moment kiezen om te upgraden en betaalt u alleen voor de beveiliging die u nodig heeft.

Bedrijven die ook voor veiligheid kiezen

Deze bedrijven kiezen ook voor een toegangscontrole systeem van Veilig met IP

Contact

Afspraak maken

Meer weten over toegangscontrole systemen? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Parisius

Planning