Aaltjan Evink
+31 36 522 7879

Videobewaking

AXIS Camera Station

Eenvoudige & efficiënte videobewaking en toegangscontrole met AXIS Camera Station.

Waarom werken we met AXIS?

AXIS is een Zweeds merk met Europese richtlijnen. Hierdoor kunnen wij ultieme veiligheid garanderen.

Daarnaast is AXIS gebruiksvriendelijk waardoor iedereen het systeem kan beheren, incidenten kan afhandelen en snel bewijsmateriaal van hoge resolutie kan exporteren.

Ook zijn we geautoriseerde AXIS specialisten, waardoor we alle ins en outs van de sofware en systemen kennen.

Functionaliteiten

Met AXIS Camera Station kunnen we u allerlei functionaliteiten bieden. Dit is maatwerk en daarom kijken we altijd welke oplossing het beste bij uw situatie past. Toch lichten we een paar functionaliteiten voor u uit.

Integratie tussen video en toegangscontrole

Door de integratie tussen video en toegangscontrole kan onder andere de toegang tot uw pand met video worden geverifieerd, wat de veiligheid enorm verhoogd.

Eenvoudig vanuit één centraal punt te beheren

Camera’s en verbonden netwerkapparaten kunnen eenvoudig beheerd worden vanuit één centraal punt. Dit is ook handig wanneer u operators in dienst heeft die de beelden in de gaten houden.

Gebruiksvriendelijke interface

De software brengt videobewaking en toegangscontrole samen met één gebruiksvriendelijke interface. Dit zorgt voor het probleemloos beheren van uw beveiligingssysteem.

Direct toegang tot live videobeelden​

Met AXIS Camera Station is het mogelijk om live videobeelden te bekijken. Zo kan er een werkplek gecreëerd worden waar direct toegang is tot de beelden en camera’s, maar bijvoorbeeld ook van (interactieve) plattegronden.

Videobeelden afspelen op allerlei manieren

Met AXIS Camera Station is het ook mogelijk om videobeelden af te spelen. Denk aan gesynchroniseerde, gelijktijdige weergave van meerdere camera’s en aan het versneld afspelen van video’s. Zo kunt u snel en nauwkeurig beelden vinden die op dat moment van belang zijn.

Automatische alarmen en meldingen instellen

Alarmen en meldingen kunnen ingesteld worden om bepaalde plekken of gebeurtenissen direct onder de aandacht van operators te brengen en automatisch video-opnames en audioberichten af te spelen.

Altijd een oplossing die bij uw situatie past

Waar u ook naar op zoek bent, u vindt bij ons altijd een beveiligingsoplossing die bij uw situatie en bedrijf past. Van robuuste buitencamera’s tot discrete camera’s voor gevoelige omgevingen, en van toegangscontrole met smartcards tot toegang door middel van kentekenherkenning. Wij bieden het allemaal.

Met AXIS Camera Station bent u klaar voor de toekomst

Met onze beveiligingsoplossingen bent u klaar voor de toekomst. Zo zijn er regelmatige updates, waardoor AXIS Camera Station gelijk loopt met de technologische innovaties binnen de videomanagementsofware.

Door de flexibiliteit van de systemen is de hoeveelheid beveiliging eenvoudig aan te passen, zodat het altijd aansluit op uw wensen en behoeften.

Bedrijven die ook voor veiligheid kiezen

Deze bedrijven kozen ook voor de veiligheidsoplossingen van Veilig met IP.

Contact

Afspraak maken

Meer weten over AXIS Camera Station? Maak eenvoudig online een afspraak door onderstaande gegevens in te vullen. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

Henk Parisius

Planning